Uniform

Voor we zondag naar de Chiro vertrekken, trekken we ons Chiro-uniform aan. Deze kledij kan tegen een stootje en mag bovendien (echt) vuil worden. Zo zijn we klaar voor een nieuw avontuur.

Waaruit bestaat zo een uniform?

  1. Onze eigen “Chiro Wichelen” T-shirt
  2. Een beige korte Chirobroek
  3. Eventueel onze eigen “Chiro Wichelen” Hoodie (trui met kap). Bestellen kan hier.
  4. Eventueel een Chiro-hemd

Uniform kopen

De T-shirt is te koop in ons lokaal voor de prijs van 10 euro. Vraag hiervoor naar de verantwoordelijke van de uniformenverkoop. Halfjaarlijks organiseren wij een bestelmoment voor de Hoodies. Deze kosten 20 euro. We zullen meedelen wanneer de bestelperiodes vallen.
Voor de aankoop van een Chiro-short en Chiro-hemd verwijzen wij u graag door naar de enige echte Chirowinkel: De Banier. Deze vind je bijvoorbeeld in Aalst of Gent.

De aankoop van een volledig uniform is tamelijk duur, maar wij garanderen dan ook een goede kwaliteit en “eerlijke kleding”.

De Banier

Zoals reeds vermeld kan je in de Banier terecht voor een Chiro-uniform, maar … Er is nog veel meer te zien in de Chirowinkel. Zo kan je er terecht voor knutselmateriaal, gezelschapsspelen, circusmateriaal en veel meer. Met je lidkaart van de Chiro krijg je bovendien korting op het assortiment knutselmateriaal.

Neem maar eens een kijkje op www.debanier.be.

Banier