Info

Op de Chiro kan iedereen zich uitleven. Je fantasie kan er op hol slaan. Vriendschappen ontstaan en banden worden gesmeed.

Wie, Wanneer, Waar

Ben jij een jongen van 6 jaar of ouder en wil jij bij de tofste bende van Wichelen horen? Dan kan dat door lid te worden van Chiro Juventud Wichelen. Onze activiteiten gaan steeds door op zondag van 14 tot 17 uur op het Chiro-terrein naast de kerk (Margote). Heb je nog vragen, spring dan gerust even binnen of contacteer de groepsleider.

Lidgeld

De eerste 3 zondagen van het Chirojaar zijn een gratis probeerperiode. Zie je het daarna helemaal zitten? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro. Eens ingeschreven is de verzekering helemaal in orde en kan er zonder zorgen gespeeld worden. Het rekeningnummer vindt u op de contactpagina.

Chiro Nationaal

Wil je écht alles weten van Chiro? Surf dan als de bliksem naar de site chiro.be. Hier ontdek je alles over de verschillende afdelingen, het jaarthema, nationale Chiro-acties en zo veel meer.

De Chirogroepen brengen kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven en bieden we hen een kijk op zichzelf en op de wereld. – Chiro Nationaal

Verzekering

In geval van een ongeval kan u hier een geneeskundig getuigschrift downloaden dat ingevuld moet worden door een arts. U bezorgt dit formulier terug aan de leiding die dan een online aangifte zullen doen. Let op, dit alles moet zo snel mogelijk in orde gebracht worden.